eSubsea leverer subsea produkter og ROV verktøy av høy kvalitet over hele verden direkte eller gjennom våre partnere. Produktene er enten standardiserte eller spesialdesignet og konstruert for å dekke kundenes spesifikke krav. Noen av produktene er listet under.

Alle subsea produkter og ROV verktøy produkter leveres med nødvendig design- og produksjons dokumentasjon i henhold til gjeldene subsea koder og standarder. Alle produktene blir testet og sertifisert etter at de er produsert og alle deler monteres for å verifisere at de fungerer i henhold til design spesifikasjonen.

eSubsea leverer høykvalitets, standardiserte og holdbare subsea ROV-håndtak, adaptere og bøyeprodukter, for bruk med alle ROV-manipulatorer eller armer, levert raskt over hele verden. Mer informasjon om ROV-håndteringsprodukter og datablad!

eSubsea tilbyr ROV-verktøy og undervanns-verktøy. Verktøyene kan brukes av en hvilken som helst ROV-type og manipulatorarm og med ethvert valg av ISO- og API-kompatible ROV-håndtak som er montert med et enkelt og standard grensesnitt. Mer informasjon og datablad for ROV-verktøy!

eSubsea designer, produserer og leverer fullt sertifiserte klumpvekter klare til installasjon og bruk under vann. Tilgjengelig for både utleie eller salg. Mer informasjon og datablader for klumpvekter!

eSubsea tilbyr prosjektering, anskaffelse og konstruksjon av alle slags robuste offshore-håndterings-, test- og transport skids. Mer informasjon og offshore skids datablad!

eSubsea utfører prosjektering, anskaffelse og konstruksjon av alle slags standard og tilpassede undervanns produkter og offshore løfte rammer og undervanns kurver. Mer informasjon og løfterammer datablad!

subsea produkter
Sugeanker Produkter

eSubsea leverer standardiserte undervanns sugeankre eller sugepæleankre, inkludert all design og konstruksjon, fast track og til en lav kostnad. Mer informasjon om sugeanker!