eSubsea er et lite norsk subsea nisje selskap med base litt nord for Oslo og Gardermoen flyplass etablert i 2007, som spesialiserer seg på undervannsteknologi, subsea produkter, rådgivning, prosjektering og analyser av spesielt løfte utstyr, strukturer, rørsystemer og fundamenter til undervanns- og oljeindustrien og havvind.

Løfteanalyser, verifiseringer og design av løfteutstyr offshore og under vann kan gjøres i henhold til valgt eller de mest anerkjente og relevante kode, standarder og anbefalinger.

eSubsea AS er også eier og grunnlegger av Offshore Wind Design AS som utvikler og patenterer innovative fundamenterings- og forankrings løsninger for offshore havvind.

Offshore Wind Design - Løsninger for fundamenter og forankring for havvind

Vi er fleksible og i stand til å hjelpe deg raskt med krevende ingeniør oppgaver og levere resultater og nødvendig dokumentasjon på veldig kort tid.

Om Oss eSubsea

eSubsea AS samarbeider tett med SubseaDesign AS, en av de mest anerkjente undervanns ingeniør-, design- og fabrikasjonsbedriftene i Norge og kan bruke deres tekniske ekspertise, kvalitetsstyring og ressurser om dette skulle være nødvendig.