eSubsea tilbyr ROV-verktøy og undervanns-ROV-verktøy. Undervannsverktøyet kan brukes av en hvilken som helst ROV og manipulatorarm og med ethvert valg av ROV-håndtak som er montert med et enkelt og standard grensesnitt. Verktøyene er laget av rustfrie kvalitetsmaterialer som 316L Super Duplex og er belagt av Xylan i Orange RAL 2004 for best mulig synlighet under vann.

Sertifiserte for Subsea bruk

Alle håndtakene, adapterne og bøyeleddet er sertifisert for bruk under vann enten temporært eller permanent og med full sporbarhet. Hver eneste del blir levert med en komplett dokumentasjons pakke som inkluderer:

  • EN10204 Type 3.1 Material Sertifikat
  • Sveise Dokumentasjon (hvis aktuelt)
  • Dokumentasjon på maling
  • Unikt gravert serie nummer

ROV Verktøy Gaffel

eSubsea ROV Fork er en del av verktøypakken eSubsea ROV. T-håndtakets gaffel er en gaffelmanipulator som brukes til å hjelpe ROV med padleventiloperasjoner. Gaffelhåndtaket er plassert i kjevene til ROV 7-funksjon manipulatorarmen. ROV-verktøygrensesnittene er T-stang til gaffelen og ventilen. T bar fork er analysert ved bruk av Finite Element Method og dreiemomentkapasiteten er over 300 Nm.

ROV Soft Sling Hook / Krok

eSubsea ROV Soft Sling Hook er en del av våre subsea produkter og eSubsea ROV Tooling Package, ROV Soft Sling Hook brukes til enkel håndtering av myke stropper og tau med ROV-manipulatoren. Den kan brukes til å enkelt trekke stropper rundt rørledninger og undervannsstrukturer og kan brukes til både skyve- og trekkoperasjoner. ROV Sling Hook er en del av den modulære bolten på ROV-grepssystemet og kan leveres med alle typer håndtak som T-stang, D-håndtak eller fiskehale håndtak.

ROV Knife or Soft Cutter Tools / Kniv

eSubsea ROV Knife kan brukes til mange subsea ROV operasjoner. Kniven kan brukes skjæring av myke tau, syntetisk tau, myke stropper, stropper, mindre slanger og tynne ledninger uten behov for et hydraulisk skjæreverktøy. ROV-verktøyet leveres i standard eller tilpassede dimensjoner. eSubsea Soft Rope Cutters eller ROV-kniver er en del av den modulære bolten på ROV-håndtaket og kan leveres med alle typer håndtak som T-stang, D-håndtak eller fiskehalehåndtak. De er designet for holdbarhet og presisjonskutting under vann.