eSubsea designer, tester og leverer løfterammer og kurver til bruk subsea og offshore. Vi utfører raskt og effektivt design og verifisering av alle slags standard og tilpassede undervanns- og offshore løfterammer, løftekurver, sprederammer og løftestenger i henhold til følgende koder og standarder for design og sertifisering av løfteutstyr (titlene er oversatt til norsk):

  • DNV 2.7-1 Offshore Containers
  • DNV 2.7-2 Offshore Service Containere
  • DNVGL-ST-E273 bærbare offshore-enheter (DNV 2.7-3)
  • DNVGL-ST-0378 Offshore og Platform Lifting Appliances (tidligere DnV 2.22 Lifting Appliances)
  • DNVGL-ST-N001 Marine Operations and Marine Warranty
  • NORSOK R-002 Løfteutstyr
  • NORSOK R-003 Sikker bruk av løfteutstyr

DNV Løfterammer

Vi anbefaler å bruke DNVGL-ST-E273 Klasse R60 til da dette vil være konservativt for de fleste løfterammer, sprede stenger og løfteåk. Når det gjelder utforming av løfteutstyr, må sikkerhet alltid være prioritert nr. 1. Det vil bli gjort en risikovurdering for å evaluere alle aspekter med løfteordningen.

Løfterammen, løftekurven eller spreder rammen vil bli designet i henhold til ditt tilpassede krav til vekt og belastning (SWL), antall slynger og plasseringen av padeye og løftepunkter på objektet som skal løftes. Total løftehøyde kan også være begrensende og drive design og ramme.

Tilpassede løfterammer og løftekurver

eSubsea designer også tilpassede og standard undervanns løftekurver for håndtering av utstyr fra fartøy og ned til havbunnen. ESubsea spesialdesignede løftebjelker kan lages i forskjellige størrelser, lastekapasitet antall festepunkter. Konstruksjonstypene er 4-faste løftepunkter sprederamme som er ideell for å løfte enhver konstruksjon der det er høydebegrensninger. En H-ramme kan lages for svært begrenset takhøyde ved å bruke et enkelt løftepunkt til kranen. Tilhørende ståltau og sertifisert heisrigging kan leveres.